Intresseanmälan

Senaste uppdatering: 2021.02.24

Vi öppnar nu för att anmäla intresse till att bli andelsägare, hyresgäst eller investerande medlem i den nya ägarformen som planeras för Fengersfors bruk! Fyll i formuläret nedan, så vet vi att du vill vara med ombord.


Avsikten är att starta en ekonomisk förening, som äger och förvaltar bruket. Föreningens uppdrag kommer vara att förvalta och utveckla platsen som en plats för småskaligt företagande, konst- och kulturproduktion, besöksupplevelser och levande kulturarv. Som andelsägare i föreningen kan du köpa in dig i en specifik lokal, ungefär som en bostadsrätt i en bostadsrättsföreningen. Självklart kommer det även gå att hyra sin lokal! Nuvarande hyresgäster kommer ha förtur till den lokal man disponerar i dagsläget. 

En ekonomisk förening ger en demokratisk ägarform, där alla medlemmar har en röst på årsmötet. Ett medlemskap i föreningen innebär därmed en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av en unik plats.


Arbetet pågår med att ta fram det ekonomiska upplägget för medlemskap - med en intresseanmälan håller vi dig uppdaterad om hur processen går. Intressanmälan är inte bindande. Har du frågor? Maila oss på info@dennyabruksorten.se!

 
 
 
 
Andelsägare
Hyresgäst
Investerande medlem
 
 
 
 

INTRESSEANMÄLAN
(ej bindande)ETT KOOPERATIVT ÄGANDE AV FENGERSFORS BRUK

Vill du vara med?